Korpa 0
0
Korpa je prazna.
Ukupno: 0 din

Isporuka robe

Isporuka robe kupljene preko Internet sajta

Roba se isporučuje preko kurirske službe a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke prilikom telefonske potvrde Vaše narudžbine.

Ukoliko se nalazite na teritorijama opština gde imamo prodavnice, roba će vam biti isporučena, u zavisnosti od vrednosti robe i naših trenutnih mogućnosti, ili kurirskom službom ili našim dostavnim vozilima.

Napomene:

  1. Roba se ne isporučuje nedeljom.
  2. Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

 

Rok isporuke:

Shodno članu 32. Zakona o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014), rok isporuke robe je 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu. Međutim, dobra praksa naše firme je da se roba isporučuje na način "danas za sutra". Tačan rok isporuke saznaćete prilikom telefonske potvrde vaše porudžbine.

 

Isporuka robe kupljene u našim prodavnicama

Robu kupljenu u našim prodavnicama preuzima kupac direktno . Za duže relacije i u specifičnim slučajevima dostave, moguć je poseban dogovor o prevozu kupljene robe.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na telefon 019/21-00-83 u vremenu od 8:00 h do 16:00 h.

Newsletter
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".