Korpa 0
0
Korpa je prazna.
Ukupno: 0 din

O nama

 

Crossbike DOO je novoosnovana partnerska firma Cross LTD Montana sa sedištem u Zaječaru.

Crossbike DOO je osnovan 27.03.2013. sa ciljem da distribuira Cross bicikle na teritoriji bivse Jugoslavije. Vremenom se javila potreba nasih kupaca za novim modelima I pocela je proizvodnja Ultra brenda 2016.god. koji se prodaje sirom Evrope.

Fabrika Cross LTD  u Montani I Vidinu poseduje proizvodne hale opremljene specijalnim transportnim trakama za izradu bicikala. Takođe poseduju specijalne farbaonice u prahu za ramove I točkove, Kao I specijalne hi-tek mašine za montažu točkova cime doprinose velikom kvalitetu Cross bicikala u saradnji sa svojim strucnim timom koji cine
480 kvalifikovanih stručnjaka uključenih u procese upravljanja I proizvodnje, I ova činjenica je garant visoke reputacije brendiranih bicikala Cross u Evropi.

Cross LTD  proizvodi oko 250 000 bicikala godišnje. Oko 98% njih se uglavnom izvozi u Nemačku, Holandiju, Austriju, Švajcarsku, Francusku, Dansku, Švedsku itd.

Ultra kao brend CROSSBIKE doo koji je nastao 2016.god. brzo se probio na trzistu I pokazao kao atraktivan proizvod kupcima koji ispunjava potrebu za kvalitetom koji prati pristupacna cena.

U prilog tome je rast prodaje I prosirenje proizvodnog kapaciteta za jos 2000m2, stalni porast zaposlenih I sirenje prodajne mreze kako u Srbiji tako I u inostranstvu.

Crossbike DOO poseduje dva maloprodajna salona u Beogradu na adresi Gandijeva 106b I Cvijiceva 22 kako bi potpun asortiman nasih novih modela uvek bio dostupan vecem broju kupaca.

Mreza nasih dilera je velika I nalazi se u https://webshop.crossbike.rs/distributeri/

Podaci o firmi

Podaci o sedištu

Proizvodni pogon i uprava

Newsletter
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".