Korpa 0
0
Korpa je prazna.
Ukupno: 0 din

Načini Plaćanja

Internet kupovina

 

 1. Plaćanje pouzećem
  Robu plaćate prilikom isporuke. U zavisnosti od isporučioca, platićete kuriru ili našem vozaču. Plaćanje je moguće samo gotovinom. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.
 2. Plaćanje preko računa
  Robu plaćate direktnom uplatom na naš račun. Po primanju narudžbenice, na Vašu e-mail adresu stići će predračun sa informacijama o načinu plaćanja. Plaćate standardnom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti u Srbiji ili putem Interneta u slučaju kada koristite E-banking aplikaciju, tj. kada imate Internet pristup svom tekućem računu. Robu šaljemo posle potvrde o Vašoj uplati.

 

Kupovina u našim prodavnicama

 1. Gotovinsko plaćanje
  Plaćanje gotovim novcem
 2. Debitne i kreditne platne kartice banaka (DINA, MAESTRO, MASTERCARD, VISA, VISA ELECTRON, AMERICAN EXPRESS)
  Plaćanje debitnim i kreditnim karticama svih banaka
 3. Plaćanje preko računa – virmansko plaćanje
  Vrši se na osnovu izdate profakture direktnom uplatom na račun Crossbike. Direktna uplata se vrši uplatnicom u banci ili pošti ili internet plaćanjem, u slučaju kada kupac koristi E-banking aplikaciju, tj. kada ima internet pristup svom tekućem računu. Nakon dostavljenog dokaza o uplati izdaje se račun i roba.
 4. Čekovi građana
  Odloženo plaćanje čekovima građana do 5 mesečnih rata bez kamate, s tim da prva rata kreće odmah

 

Sve dodatne informacije možete dobiti u našim prodavnicama.

Newsletter
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".